Jälle üks täiendus mu to do listi
LIHTNE JA PATUVABA ŠOKOLAADIKOOK
VAJA LÄHEB
1/2 suurt hästi küpset avokaadot
3 keskmist hästi küpset banaani (sellest sõltub koogi magusus ja kreemisus)
1 purk Loodusväe võiube
2-3 spl tumedat (toor) kakaod
1 spl toasooja kookosrasva
maitse järgi stevia pulbrit, vaniljet, kaneeli
kaunistamiseks kakaonibse (neid võib lisada ka taigna sisse)
köögikombaini või võimsamat blenderit
1/2 suurt hästi küpset avokaadot
3 keskmist hästi küpset banaani (sellest sõltub koogi magusus ja kreemisus)
1 purk Loodusväe võiube
2-3 spl tumedat (toor) kakaod
1 spl toasooja kookosrasva
maitse järgi stevia pulbrit, vaniljet, kaneeli
kaunistamiseks kakaonibse (neid võib lisada ka taigna sisse)
köögikombaini või võimsamat blenderit
VALMISTAMINE koori ja tükelda banaanid ning aseta köögikombaini (või blenderisse), lisa juurde tükeldatud avokaado, oad, kakao, kookosrasv ning maitseained. Blenderda kuni ühtlase kreemija tekstuuri saavutamiseni.Kui segu on valmis, siis vala see küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi ning küpseta 200 kraadi juures ca 20-30 minutit. Soovi korral võib enne ahju panekut koogile peale puistata ka kakaonibse. Seejärel tõsta kook ahjust välja ning lase täiesti maha jahtuda ning taheneda, siis maitseb kook kõige paremini!
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar